Monday, December 1, 2008

Back To Blogging..

Pheww baru sampai dari Kelantan agak penat sket pasal sampai-sampai rumah terus check blog. hahaha biasalah tu kalau dah addicted. So, Ecah is back to blogging. Rasa macam banyak je dah ketinggalan dan agak kekok sket nak mula menaip balik. Tak apa go slow ecah.. Kesimpulannya apa yang ecah dah buat ek sepanjang 3 hari cuti ni eh? huk huk.. actually ari tu posting pasal cik Siti*** kan..? Keesokan harinya.. Tadaaaa!!!!!!!~

Anak Cik Siti*** suda kena tangkap.. hehehe..
Ari Jumaat ari tu lagi nak posting gambar ni.. tapi tak sempat sebab ecah sibuk nak kemas barang-barang untuk balik Kelantan.. Ingat nak try mobile blogging tapi tak sempat plak nak setting email kat handphone.. Walau bagaimana pun, masih banyak lagi suku kaum kerabatnya kat ofis ecah ni.. huhuhu!!~

Award Otak Kreatif Dari Kak Lawa..
Anyway, ni award dari Kak Lawa.. thanks yerr sudi bagi award nih biarpun dah lama dah dia kasi. Baru skarang nak tampal kat blog.. ahaha.. Memang lawa awardnya, sama lawalah dengan perekanya.

p/s - Nanti ecah update lagi pasal my journey to Kelantan.. ahaks, 2 hari jer pun.. Alhamdulillah, kawasan tempat yang ecah lawati tu tak banjir teruk walau pun hujan memang tak berhenti-henti..

6 comments:

cemut said...

dpt bape ekor ci ct? hahaha saket ati tol ngan kaum kerabat dorang ni,pemusnah!!

:: Cikgu Wiween :: said...

waahhh ecah! berjaya menangkap cik sitikus! kekekeke syabas bete! :P

Ecah said...

to cemut..
huk3x.. memang pemusnah!!! start kerja pagi ini officemate plak jadi mangsa.. lagi best tupperware yg keras tu abes belobang.. rase ade lebih dari 3 ekor kat opis ecah nih..

Ecah said...

to :: Cikgu Wiween ::..
syabas utk seekor ni jerr.. ade lagi!!!! huuuu~ lalala~ da jadik blog menangkap tikus da blog nih..

BigMouth said...

hebat nyer ecah!!! nnt alang bg award penangkap tikus terhebat!!! hahahaha

Ecah said...

to BigMouth..
yayyyyy!!!! kire bleh gak tu!!! ecah jarang nak dapat award-award nih.. award penangkap tikus terhebat pun penangkap tikus laaa.. janji award!! kakakaka!!!~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin