Thursday, December 18, 2008

Tag From Chekgu BaniHassim..

Hallowwww.. Just nak jawab TAG dari Chekgu BaniHassim ini sahaja.. huhuhu~ amatlah pening hingga berguguran rambut nak menjawabnya.. ecah bab bab nak jawab tag yang susah camni la stuck.. huk3x.. camne camne pun jawab jugakla..

1. Do you think you're hot?
Hot setakat 36 darjah celcius kire ok le kan? hehe.. betul ke? hak3x..

2. Upload your fave picture of you
My Fave Pic?
3. Why do you like that picture?
Oh.. entahlah.. maybe because baru bangun tidur kot? hehe.. without make-ups.. One of my sweet memories atas keretapi.. That time alya belom jaga.. sssyyyyyhhhh..

4. When was the last time you ate pizza?
Oh maybe bulan lepas.. That time having domino treats.. check out my elder entries.. hehe..

5. The last song you listen to?
Huhh tak pasti.. Lagu Rock Kapak yang jiwang karatsss..

6. What are you doing right now besides this?
Sambil jawab tag, kaki dok henjut buai anak.. huhhuhh hahhahhh.. hahaha..

7. What name you prefer besides yours?
Ecah la.. selain dari nama sebenar.. hehehe..

8. People to tag:
Huhuhh.. xpayahlah ramai-ramai.. cukuplah tige orang.. 
1. Kak Rossizam 
2. Zizah
3. Dhiyaruzanna

9. Who is number one?
Seorang wanita yang baru saja dikenali di alam siber melalui blog hoping yang pertama kali memberikan ku kad terima kasih yang cantik sekali..
Kad Dari Kak Ros..

10. Number three is having relationship with?
Her bf yang sangat sayang padanya, hehe xto name jangan marah..

13. Who is number two?
Adik kesayanganku yang sangat manja dan suke mengendeng-ngendeng denganku.. tapi sangat pandai menjaga anakku yang manja tatkala aku tiada.. hehehe thank you soo much.. i loveeeeeee u..
Zizah yang kiut miut..

Uhuk3x.. Buat sekian kalinya, ecah nak tutup browser opera ni untuk melaksanakan rasa sayang.. ehehh nak tidur daa~ Sekian terima kasih..

12 comments:

Chekgu BaniHassim said...

lorr...
ckp susah nk jwb...sonang jo...
tak botak pun pale nk pikir kan??
syabbas inspekter sahab...

Ecah said...

to Chekgu BaniHassim..
hak3x.. xlo botak.. hiuhuhu~ lege dah setel satu hutang.. hehehe..

DHIYA RUZANNA said...

trase diriku tlah ditagged!! wawawawa

Ecah said...

to DHIYA RUZANNA..
wawawawawa.. sile-silelah menjawab.. wawawawa!!~

rossizam said...

wa..kena tag lak..adus ni yg susah ni nak publishkan pic ni..

Ecah said...

to rossizam..
uk uk kakkkk.. sama lah ecah pun susah pasal nak cari gamba yg hot tu laa.. dududududu~

nieja said...

wah
rajen plak sis
mjawab tag2 ni..
hehe..

jantan said...

salam kenal
hari ini hari pertama saye
berblog..tunjuk ajar amat diharap kan

Ecah said...

to nieja..
ha3x.. tengok mood gak..

Ecah said...

to jantan..
salam kenal jugak.. ok selamat berblogging..

cemut said...

pic tu mmg nampak akak comei.keke.

Ecah said...

to cemut..
errkk.. malunyerrr.. ha3x..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin