Saturday, December 13, 2008

McD Double Prosperity Yang Nyum Nyum..

*Pengumuman nih bukan entry terpengaruh ngan Blog Chekgu BaniHassim eh? errkk..

Nilah program hari Sabtu ecah dengan suami. Almentanglah dah lama tak makan McD, balik dari kerja je ari ni sekerat ari, langsung suami ecah yg romentik ni blanje McD. Ecah layankan aje, hehe.. orang nak blanje mane leh tolak rezeki kannnn..?

Double Patty Prosperity..
Nih yg wat klaka nih hubby ecah tak plan nak bawak pun. Dia plak dari kebun menyiapkan lagi 4 palong rendam taik lembu, uk uk ngan kasot kebun stok baling anjing leh pengsannyer.. ngan bau taik lembunyerr.. ngan koto-koto nyer.. errkk ecah layankan aje.. huhuhu~ lepas jemput ecah balik kerja terus layan McD kat Rawang.. hehehe..

Prosperity Treat..
Apa ek ecah makan? Double Patty Prosperity Burger.. Huh sesuailah untuk orang yang kuat makan macam kitorang nih.. Selain tu, ada lagi makan bubur ayam McD tapi beli yang kecil je..

Sugar & Creamer..
Haha tak order coffee pun, perasan tak brape banyak stok creamer & sugar ecah ambil? uk uk creamer sedapppp diratah begitu sahaja.. macam budak-budak betul makan camnih.. pedulik ar..

15 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

ecah, kita pun suka mkn prosperity burger ni...sgt yummy..tiap2 thn tggu..biasanya kan chinese new year baru ada erk..ni awal plak..

DHIYA RUZANNA said...

hua3! dya br pekene prosperity td..senak pewut seyh.. byk giler.. blom mlantak yg double nye lg tuh.. adeh laa..sememangnye tank dya kecik je..

k.ecah, dya da dpt keje.. kt jps..weee~~ alhamdulillah...so, master still on smbl keje.. wuwuwu.. gile pangkat x??

rianafatiha said...

ecah.. nk juge.. banje la saya..!!! sedapnye.. nk eskem coklat gak..

Chekgu BaniHassim said...

Haha..
2 patties pon musti sekelip mate je habis kan??
huhu...

Ecah said...

to dakgilachoc a.k.a nani..
yeke suke? samalah ecah.. tapi tahun ni ade kelainan dan ecah pun xketinggalan.. hehe.. tiap-tiap tahun tunggu xtahan..

Ecah said...

to DHIYA RUZANNA..
oloh oloh dhiya double la masyukkk.. tu la dhiya makan la bnyk sket.. ni cikeding je ecah nengok.. huk3x..

yeke dhiya.. CONGRATULATIONS!!!!
huhu~ larat ker nak wat master sambil kerja tuh dhiya..?

Ecah said...

to rianafatiha..
ho3x.. McD Double Patty set large pun da dekat RM20 woooo.. huhuhu~ leh la ecah blanje riana bayar.. huk3x.. *wink

Ecah said...

to Chekgu BaniHassim..
oh xla sekelip mate.. mengah jugak.. erkkk mesti Chekgu yang sekelip mater jerr.. hak3x.. ade pengalaman la tu.. hihihi..

i-chimera said...

huih... rtah creamer... hahah.. wiween tu dia suka ratah milo... tapi best jugak sesekali ratah mende2 alah ginikan. selalu bila abang balik rumah mak bawak anak kecik, dia bawak sama susu tepung... time tu, suka sgt2 curi-curi ratah susu tepung baby... heheh... tak pe. byk kalsium.

.Kika said...

my fav .. kak ecah belanja kika pls :P

goasop said...

laa.. ingatkan creamer nak bagi baby ratah~ mak baby yang ratah rupa-nya =P

en_me said...

ammvoiii sodapnyerrr..

cemut said...

wakakakak ambik ko. punya byk sugar n creamer die ambik. tp betoi la ecah,cemut pun ske ratah creamer. haha lemak manis.. erm tetiba ngidam mcd.

Ecah said...

to i-chimera:
hahaha ratah tepung susu baby?? wat klaka je la chime nih..

to .Kika:
uhuk3x.. hehehe.. kika la banje..

Ecah said...

to goasop:
huhuhu~ baby ratah creamer ke dik? len la susu baby.. huk3x tersodak alya..

to en_me:
hahaha memang sedappppp!!!

to cemut:
uk uk cemut pun suke ratah creamer yerrr... apalagi cepat ambil kesempatan pd tunang cemut tu.. mintak dia blanje..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin