Sunday, December 28, 2008

Rumah Baru Boss..

Smiling ecah n alya!!
Lepas berkebun siang tadi, ecah dan suami cepat-cepat balik bersiap nak ke jamuan rumah baru boss ecah di Taman Perdana Residence, Selayang.. hwawawawa rumahnya sangat cantik dan nampak mewah ok. Standard la nama pun big boss.. hehehe.. Memang budaya mereka, kalau jamuan rumah baru begini, tetamu yang hadir dibenarkan untuk melawat ke setiap pelosok rumah!! termasuklah bilik tidur, jamban, dapur dan sebagainyalah.. Huh, ecah apa lagi.. posing sini posing sana..

Ecah ngan Alya kat Tangga..
[Huh.. tangganya siap ada lampu lip lap lip lap!!]

Keluarga bahagiaku..
[Hehehe..]

With Kok Sing
[Ha ni gambar bersama anak bongsu boss] Sampai ke bilik kitorang cari dia.. ha3x..

Ecah n Alya with Gary
[My boss - tua setahun je dari ecah.. huk3x..]

Huhuhu~ bukan xmo makan kat sana. Almaklumla ecah tak biasa pergi kenduri rumah orang cina. Biarpun ada disediakan makanan halal, tapi kalau dah nampak tin-tin carlsberg di setiap meja pun ada dan masuk-masuk pintu depan siap ada barbeque kepala **** panggang.. hehehe takpelah ecah surrender.. Nasib kat rumah tadi sempat balun 2 ketul ayam kfc yang mak ecah beli. oppppssst!!

Ecah n Alya with Kok Siong
Walau macam mana pun, ecah enjoy ok majlisnya. Jarang sekali dapat join majlis macam ni. Sambutan yang sangat mesra oleh tuan rumah.

Alya
Balik tu, kami singgah kat Kedai Ali Corner. Mamak pun mamak la, ecah tak lapar.. just temankan husband yg lapar. Hehehe.. jom layan gambar anak ecah yang seorang nih.. ha3x..

Alya main gelang ibu..
[Haa.. alya nak mamam ke nak main tu??]


[Lasak ok - dok diam-diam..]

10 comments:

syafiq said...

sempena tahun baru nih...ada tag utk awk..sila la jwb ek...

Fathiyah said...

salam maal hijrah ecah :)
dh start planning azam thn baru?
hehehe ;)

cemut said...

cantek nye rumah big boss tuh!!! tangga pun siap berlampu lagi ahaks

dakgilachoc a.k.a nani said...

cina ni muda2 dh kaya erk...kita jugakla jadik kuli :p..btw rumah dia mmg cantik...

comel anak ecah ni...mata bulat...ikut sapa la ni...x mcm mata ecah sepet je..hehehehe..jgn mare...

zahidahzin said...

anak kak ecah mata boolats. huhu mata bulat comel.

chimera said...

uih.. boss tua setahun dari ecah, tapi tgk anak bongsu boss macam lagi besar dari ecah jee... ngeeeeeee...

nieja said...

ali corner kat ni kak ecah?
adekah dkt clge nieja/?

Adry said...

uish... mesti kaya gilerr bos ecah ni kan....

Halezza Ibrahim said...

Apa2 pun yg paling comel anak ecah...

kuIna Jentayutiara said...

hahaha len kali bwk bekal..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin