Saturday, December 27, 2008

Kenduri Doa Selamat Buat Kak Ana..

Ecah dan pengantin baru, Kak Ana..
Alhamdulillah.. selesai juga kenduri doa selamat buat kakak ipar ecah yang seorang nih. Biarpun sederhana tetapi tetap meriah meraikannya bersama ahli keluarga yang lain. Semoga dia berbahagia dengan suami dan anak-anaknya. Ecah tumpang happy ok..

Keluarga Cik Shamsul..
[Hak3x.. kamilah tu bertiga beranak..]

Abah, Alya nak basikal!!!
Ha ni gambar masa kenduri yang sempat ecah snap snap.. Anak ecah ni agak lasak la dan tak mo duduk diam.. Hehe baru 7 bulan da naik basikal.. huuu macam boy la plak..

[Eh eh sukeeeenyeeee diaaaaaa naik basikal!!!]


"Udah-udah le tu sayang xmo main beskal.. tunggu alya da besar sket ok.. kaki pun tak sampai nak kayuh camne.." hehehe.. sambil pujuk baby yang lasak nih, sempat lagi abahnya jawab telefon.. adeyhh snap ajelahhh..

Cik Lina & Babynya Elleuzzia Karissa..
Ni gambar kawan Alya yang sebaya.. hehehe.. namanya Elleuzzia Karissa bersama ibunya, Cik Lina makcik husband ecah. Saje je snap gambar ni masa kenduri.. olo-olo masyammnye pipi tembam..

Ecah with anak-anak buah..
Hehe sempat ecah bergambar dengan anak-anak dara Abang Long abang suami ecah. Biarpun satu hari majlisnya, Kelantan mari nihhh!!! Walau macam mana pun, takziah buat mereka sekeluarga kerana rumah mereka dimasuki perompak balik daripada kenduri tu.. Habis semua barang kemas dan duit hilang!!! Semoga abang long sekeluarga bersabar dengan dugaan yang menimpa..

Nak dijadikan cerita, pagi 25hb tu suami ecah kerja kerana cuti krismas telah ditarik ke Raya Haji tempoh hari. So, ecah adalah menolong-nolong untuk persiapan kenduri. Kebetulan ada orang meninggal di Kg. Tok Pinang kerana kanser dan ecah kenal pulak tu.. huk3x.. Makcik jiran yang bagi ecah ambil tahi kambing dia percuma. Sempatlah juga ecah dan ma mertua ecah singgah menziarahi jenazahnya pagi tu sebelum disimpan.. Al-Fatihah buat arwah..

8 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

kemain anak ecah erk..tak padan ngan ayu pki baju kurung sibuk nk ngayuh basikal..heheheh...

Fathiyah said...

ewah,sedondon giteww :)
baju raya dis year?hehe ;)

nieja said...

wohoo
smua pink :)

Ecah said...

to dakgilachoc a.k.a nani..
hak3x.. baby lasak.. gumbira sungguh dia naik beskal..

Ecah said...

to Fathiyah..
ha3x.. bju lama jer tuh.. baju raya mase kami bujang dulu..

cemut said...

LEBAR NYE DIE SENYOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HIHI

Adry said...

Pinkish... hehehe...

Adli said...

hrmm...
tak dpt tlg paper sbb tidor time tu.. sorry..:(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin