Sunday, December 14, 2008

Wedding Amat & Amani..

On The Way Ke Wedding Amani..
Well, actually ari nih ecah merajok ngan husband pasal dia macam tak jadi jerr nak pergi wedding kawan ecah yg nih.. uk uk leh lak last minute wat OT. Tapi, dalam kol 10 pagi tiba-tiba call soh siap amik dia kol 12 tghari kat Perodua siap pesan baju nak terus pergi wedding. Yayyyyy!!!!

Alya yang pegang kad..
Dengan heppynya ecah menyiapkan & memandikan anak kecil dan memakaikan baju yang lawa-lawa.. Ha tengok la ni anak ecah pun pandai nak tunjuk jalan kat abahnye.. Nasib baik Taman Keramat taklah jauh sangat dengan Serendah, pergi naik Jalan Lingkaran Tengah (MRR2) dan jalan pun tak jam sangat biarpun besok orang dah mula kerja.. 

Wedding Amat & Amani..
uk uk, kali ni kena bawa adik ecah azizah leh tolong snap snap pic ecah, abang dan baby nanti. erkk bukan buli okayh.. nilah hasilnya.. gambar ecah sekeluarga dengan keluarga Cik Amat.. Dua-dua ni kawan ecah masa kat UTM dulu dan sama-sama satu fakulti (Fakulti Kejuruteraan Awam).. anyway, CONGRATULATIONSSSS!!!! Semoga berbahagia ke anak cucu!!!~

Tahniah Amat & Amani..

8 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

pengantin ppuan tu cantikla..ppnya gebu..comel jerk..

alahai anak ecah ni magic la..mata dia kdg nmpk bulat..kali ni nampak sepet lak..comel siottt...rasa nak geget je..hehe...

Ecah said...

to dakgilachoc a.k.a nani..
ha3x.. pipi gebu ekk.. comel kan.. hehe..

ha3x.. alya mmg cam tu, bukak mata mcm mata ecah, tutup macam mata abah plak.. brani la geget.. nanti dia geget balik bru tau.. hak3x..

kuIna Jentayutiara said...

tomenya dia....

Ecah said...

to kuIna Jentayutiara..
hehe thanks..

goasop said...

tomeinya mata baby kak ecah..

Ecah said...

to goasop..
time kasehh.. hehe.. :D

cemut said...

kuning nye..cakit mata @@

Ad Idzuan said...

matanya mcm abah nye la...he..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin