Friday, December 26, 2008

Underneath Pokok Krismas..


Underneath pokok krismas..
I will wait for you..
Oh bloggerz read me lah..
Don't tutup browser..

Ecah wt Christmas Cap!!
Well, actually ecah tak sambut krismas la.. anyway anyhow, merry christmas to all.. [On the 25th Dec, 2008 : ecah menolong keluarga ipar untuk kenduri doa selamat dan syukur..] Alhamdulillah, kakak ipar ecah dah selamat diijabkabulkan selasa yang lalu.. well, next entrylah ecah cerita.. For this entry, ecah just nak abadikan beberapa gambar kenangan yang sempat di snap snap buat beberapa hari ini.. Bukan malas nak update, but really memang busy sangat!!

Ecah dan Suami..
[Ni gambar masa kat Sunway Pyramid] Actually, kitorang ke sana nak ke Twisties Blast @D'Warehouse Party tu.. tapi parking penuhlah pula dan ecah dan suami pun malas nak jalan kaki agak jauh tambah lagi hujan pula.. so kitorang jalan-jalan window shopping je kat Sunway Pyramid.. huk3x.. wish sangat dapat bawak Alya masa nih.. rasa lain sangat tanpa dia di sisi.. huk3x.. but it's oklah, just for a night alya tinggal dengan nenek..

Ecah n Alya at Tesco..
Ha ni gambar-gambar anak ecah yang teruja dengan mainan-mainan yang boleh dibuat main kat Tesco shopping mall hari tu. Main je ok tp tak beli! Amboih siap terangkat punggung tuuuu.. Kebetulan time tu, tengah sibuk nak krismas, hehe ape lagi.. posing la dengan scarf ala-ala tanduk rusa tus.. huhu susah betol nak amik gambar time nih tak bleh duduk diam anak ecah ni. ha3x..

[p/s - actually beli jugak.. yang ala-ala bola tu.. hehehe..]

2 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

teruja si kecik tu nengok mainan byk sgt erk...comel sungguhla..:)

Ecah said...

to dakgilachoc a.k.a nani..
ha3x.. sampai terangkat punggung tu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin