Saturday, December 20, 2008

Sabtu Yang Pelbagai..

Tag Dari .Kika..
Ha nilah tag yang ecah buat untuk hari ini. Tetiba mood ecah baik pulak nak melukis. Disebabkan telah di'TAG' oleh cik.Kika cayang.. huk3x.. lukis jugaklaa.. lama dah tak brush up skill melukis ni.. Tapi tension jugak, ecah punya wire usb sudah hilang tak tahu mane pergi. Cehh macam mana nak wat posting? nasib baik boleh send email dari handphone.. huhu~ maxis charge saya 48sen..

And the rules begin.. hehehh..
1 . anda lukis je la kartun atau muka korang..
(mesti anda yg lukis okey tak boleh orang lain..)
2 . snap / scan that lukisan ..
3 . pastu upload kat korang nye blog !!
4 . pastu tag 4 org kawan kawan anda yg sungguh rajin mengeTag org hahah :P

Ecah lemah betul kalau nak cari orang yang boleh diTAG.. hehe.. nasib la ek ecah nak tag sorang jerr kali ni.. iaitu adik ecah yang sangat minat melukis a.k.a. Zizah.. Ha nak bagi peluang kat dia nih.. kesiann.. nak ikut along pergi jalan-jalan mak tak kasi eh? Ha dok rumah jaga baby dan siapkan tag along ek.. kekekeke..

Award from Dirfara..
Ha nih award yang baru dapat dari dirfara.. thanks ok.. nampak sangat comelll ecah yang kaler kuning tu.. hahaha..

Hasil Seni Kak Lawa..
Hah ni ada satu lagi.. Terime kasih la Kak Lawa yang lawa telah meng'edit'kan gambar ecah dan anak ecah sehingga menghasilkan suatu seni yang lawa.. hehehe.. rajin betol dia mentang-mentang exam da habis.. huahuahua!!~

Ecah Glamour Masuk Paper!!
Hehehehehehe.. Gamba ecah masuk paper? hahaha ni semua kerja Kak Lawa!!!!

Ecah dan Alya yang comel..
Oh sungguh lawa gambar ini. Bangga melihatnye.. hehehehhhhe.. ade awek ciom!!! malu.. hak3x..

Twisties @ D'Warehouse Party..
Hrrrmm agak-agak best tak party Twisties Blast @D'Warehouse ni ek? sape-sape yang nak pergi bleh la beli pek twisties ni kat kedai. Dalam satu pek ada satu tiket untuk 2 orang ke Sunway Lagoon. ha3x.. tiba-tiba jer rasa nak join pasal officemate ecah ada yang ajak.. kebetulan adik-adik ecah pun nak ikut, bila lagi nak berjalan-jalan ngan adik beradik hujung minggu kan..

12 comments:

Anonymous said...

sMarT LoRh

=P

i-chimera said...

wahhh... ecah dah masuk paper... huhuu

cemut said...

cantek la die lukis.ade bakat

jantan said...

gamba sayer bila plak nak lukis
huhuhuuhuh
suke suke suke

goasop said...

wahh! kak ecah ada bakat terpendam rupanya!

pandai melukis~ xsangka.. diam2 berbakat. ehe

teuKu aTiQ said...

.....
tag aqu lak...!
ahaksss
kak aqu ni shengal benar...
=P

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah ada bakat melukis ecah ni...lau kita sah2 gambo org lidi..kekekeke..

erk cam menarik je acara twisties tu..harus beli ni..

Ecah said...

huhuhu banyaknyer komen.. mane ku nak nyelit nih? hak3.. ok ok mekasyehhh komen bakatku yg xla berbakat sangat..

kuIna Jentayutiara said...

fuyoooo.... gelamernya. masuk paper, ada kat billboard ngalah artis nie..

:: Cikgu Wiween :: said...

halemak..ween lum wat lagik daa tag dik kika nih. agagga

Halezza Ibrahim said...

Wah!!...glamour...gambar di mana2....

Lily.Lulu said...

cantik gambar ..
:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin