Thursday, November 27, 2008

Cik Siti*** In Office..

Berkobar-kobar ecah datang kerja pagi ni nak menyiapkan kerja-kerja yang menimbun. Sampai ofis macam biasalah bukak pintu, bukak lampu, bukak air-cond, on photostate machine, on radio, on computer, on printer-printer & yang paling last skali~ bukak tin biskut.. keskeskes.. siap bancuh milo.. ahaha!! tapi lepas makan.. "eh mane tupperware biskut yg tak abes smalam.....?" memang misteri okeh..

Adakah Cik Siti ini?? hai bertuah badan..
Well, tak ada kena mengena okeh dengan gambar atas nih okeh cuma kebetulan namanya lebih kurang dekat-dekat dengan tajuk. Saje je nak tepek kat blog ni.. my favourite artist sebenarnye!! Huhuhu back to the story!!~ Sebelum ni, pemadam officemate ecah hilang ingatkan ecah pinjam.. ecah tak pinjam pun.. tapi akhirnya jumpa bawah meja dia sendiri siap ada kesan gigitan.. Huh, teringat plak kat ween dengan cerita "CikLi*** yang ada berani buat catwalk atas keyboard time dia tengah tulis posting blog!!" gilerrr lawak.. kira okla dia bleh stand by dengan spray shieldtox skarang nih.. hahaha!!~

Bawah Meja Rupanya!!!!
Dan pada pagi ini.. ecah pulak yang kena.. hahaha!! jumpa bekas tupperware kecik nih kat belakang kotak bawah meja!!! siap ada bekas-bekas gigitan dan yang tak tahan tu dengan ketulan-ketulan ehem.. tak guno ko siap berak skali kat situ?!! huh sah sah ko la penyelinap malam kat office nih.. grrr baru ari tu dah dapat tangkap sekor, rupanya ada berekor-ekor!! Siapla lepas ni kena sorok semua ration dalam almari yang boleh kunci.. mwahahahaha!!~ So, inilah hasil seni Cik Siti*** yang tak berapa kreatif pada tupperware ecah yang hilang tuh!!! huhuhu!!~ Then, dear aunty cleaner.. silalah menyapu dan mengemop kawasan meja ecah yerrr..

Cik Siti*** Punya Kerja..
By the way, malam tadi jalan-jalan shopping barang sket.. almaklumla nak pergi kenduri sabtu nih mestilah nak kena beli something kan..? Walau macam mana pun, ecah tertarik jugak kat sandal nih!! harga boleh tahan murah la nama pun beli kat tempat murah RM7.90.. ok la kan.. lantaklah kalo orang nak kata ecah ni cheapskate ke apa.. setakat nak buat belasah jer pun..

Sandal beli kat Sakan..
What so ever, ecah dah nak sambung kerja nih.. besok nak cuti mesti siapkan segala kerja yang belum beres. Ahaks!! cuti pun tak apply lagi bleh ka? Tiket keretapi pun da beli mana boleh postpone.. lalalala~ ecah budak rajin kerja.. and kat bawah nih is my sleeping beauty princess sedang beradu menunggu puteranya, baru snap this morning 5:00am.. ok sleep tight my dear little princess..

17 comments:

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

fuhhh.. cik tie gigit tapawe lak.. huhuuh.... cik ti kuat tol gigi die.. die gne ubat gigi ape yer..
leh kite tiru mcm die.. hihiih

cemut said...

hahaha benci gila ngan cik siti tuhhh!!!! penah dlu die jahanamkan baju cemut yg harga 2rat baru skali pakai ;(
dendam!!!

cantik anak kak ecah.mata tu yg mahal.

Ecah said...

to [f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U..
hahaha!!~ cik ti ni tak mainla gosok gigi.. tu pasal gigi dia tajam leh gigit-menggigit!!

Ecah said...

to cemut..
lorr ye ke cemut!! ja'at tol la cik siti*** tu kan..? siap la nanti ecah pasang perangkap kat opis nih!!

aD said...

ya Allah.. tikut kat opis. Kalau aD, harus buat keje sambil bersila pastu.. takut tetiba cik siti keluar main lari-lari bwh meja.. tskk tak sanggup!

cendawanintim said...

ganas giler cik siti tuh..huhuhu

goasop said...

ha3. kelakar lak bile tgk gmbr siti lama2.. terbayang kot2 siti tu yang gigit2 tupperware smpai jadik gitu. wa3. sori, ur fav artis. ehe. =P

Ecah said...

to aD..
Ecah memang style bersile kaki kat atas pun.. xkire ade tikus ke tak.. hahaha..

to cendawanintim..
haha ganas tak ganas la.. baru tau tikus ni ade gak bahayenyerr..

Ecah said...

to goasop..
huh bertuah sungguh badan kalo siti tuuut yg gigit tapawer ecah.. akan kucari sampai dapat dan kusimpan di dalam peti.. mwahaha!!!~

BigMouth said...

alang suke sangat ngan ct tu tapi tak suke ngan si tikus tu...

Kujie said...

rezeki cik ti la tu....

Ecah said...

to BigMouth..
samela ecah.. minat gile nyanyi lagu dia..

to Kujie..
oh kak jie.. cik ti tu xdpt secebis pun biskutnyerr.. cebisan plastik dapat lerr.. huhuhu~

Adry said...

ahahaha... ingat siti mana tadi.. kuang asam tul cik siti ni ek.. huhu

love the sleeping princess pic... very cute...

nieja said...

dah la amek makanan org..
da gigit, pastu selambe je
mninggalkan tahi2 nya
hahahha..

Ecah said...

to Adry..
Uik.. adakah kamu pun termasuk dalam orang yang terpedaya dengan gambar di atas itu? ahahaha!!~

Thanks for the princess nyer compliment..ahaha xtau ikut sape dia nyer eyelashes tu, but definitely not me nor my hubby..

zahidahzin said...

bulu mata anak kak ecah damn panjang! *jeles*

Chekgu BaniHassim said...

cikTI ke CikSITI??
huhu...

akhirnye dptke dier godek tapaware tu???
abis digegetnye tepi penutup tu...

xpasang perangkap??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin