Thursday, November 6, 2008

Subsidi Kereta..


Hurrayyy.. hari ni time lunch ecah gi ikut kawan-kawan ecah ke post office. Masing-masing ada urusan masing-masing. So, ecah tak melepaskan peluang untuk ambil duit subsidi kereta. See? tak banyak pun RM625 jerrr.. Bleh lah lepas ni nak ajak cik abang makan Secret Recipe makan ayam yang bila potong keluar cheese meleleh-leleh gitu.. syedapppp tak ingatttt!!~ tapi hampehh.. duit ni kena bagi mak ecah la plak.. nak pakai duit katanye.. huhuhu!!~ takpela posing je pun jadilahhh..

nasi ayam..
Dan hari ini lunch macam sedap jerr.. Nasi ayam.. nyum nyum.. takde kene mengena okeh..

2 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

pinggan nasik ayam tu unik laa ecah. heheh adey tingin plak ween mau mkn nasik ayam :P

Ecah said...

to :: Cikgu Wiween ::..

lorr tak terfikir & perasan pula pasal pinggannya yg unik.. ecah balun jer rasanye pun bleh tahan sedap.. hihihi..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin