Wednesday, November 26, 2008

Falsafah Kerja..

Huh terbaca falsafah best ni kat blog member ecah kat friendster, efmumsgirl. Saja nak tepekkan kat sini untuk renungan bersama. Time dah mula malas tu, elok gak baca ni untuk naikkan semangat buat kerja balik.. hahahaha.. ecah banyak kerja banyak kerja banyak kerja lalalala!!~ hwaaaaa banyaknyer kerja ecah nihhh bertimbun-timbun!!!! da xbley update sangat!!!!~ rase cam nak cuti jer habis siap nih!!!~ huhuhu!!~

Rajin bekerja, rajin bercakap - Bagus

Rajin bekerja, malas bercakap - Kena buli

Malas bekerja, malas bercakap - Lagi tak guna

Malas bekerja, suka mengadu - Nyanyuk

Malas bekerja, selalu ponteng - Baik berhenti

Malas bekerja, suka menyibuk - Baik mati

Drp : Prof. Ungku Aziz

Agak-agaknyer ecah ni terdiri dari kategori yang mane la ek? Peduli apa dengan orang lain.. dulu masa mula-mula kerja mungkin yang nombor 2 tu. Tapi skarang dah garang sket.. beranila kacau!!! siap ko.. hahahahah!!~ ecah rajin-rajin kerja.. lalalala!!~ actually da tibe time bengong banyak sangat kerja camnila ecah..

Dapat makan pizza nih kan best!!!~
Dapat makan pizza nih kan best!!!~

Domino Pizza Nyum Nyum!!!~
Domino Pizza Nyum Nyum!!!~ xde kaitan okeh.. hahaha!!~

12 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

uihhh ween suke domino's pizza!!! double cheese!! nyam myam. jom banjer ween :p

i-chimera said...

saya dlm kategori ke tujuh - suka tido time kerja masa bos tak de.. hahahah...

uih!! pizza!! hyum nyum nyum

BigMouth said...

alang tak tgk yg lain tp tgk kat pizza tu jer... lapar lah pulak!!

Ecah said...

to :: Cikgu Wiween ::..
hahahaha.. leh leh ecah blanje ween bayorrr.. ahahaha!!~

to i-chimera..
hohohoho suke tido ke jalan-jalan ke blog ecah?? hahahaha!!~

to BigMouth..
dah agak dah.. alang mesti tertariknyer ngan pizza tu kannnn!!~ ahahaha!!~ alang kuat makan.. mulut besar, perot pun besar.. lalalala~

Chekgu BaniHassim said...

aku pun baru makan piza tadi...
pizza hut vs dominos, yang mane lagi sedap ek??

Ecah said...

to Chekgu BaniHassim..
hohoho susah nak komen.. pasal ecah due-due pun bedal.. hahaha!!~

nieja said...

wowwww
sedapnyeeeeeeee

Ecah said...

to nieja..
memang sedappppp!!!! hingga menjilat-jilat kotak.. hahahaha!!!!~

zahidahzin said...

wah byknye cheese!! zeda suke cheese sgt2!! mmm terliur nk mkn pizza dah. Otw getting pizza, sume slh kak ecah sbb tunjuk gambar pizza yg nmpak sedap gle sampai terliur :p

Ad Idzuan said...

ni baru pizza ninja turtle...

Anonymous said...

Terima kasih atas maklumat menarik

Ecah said...

to Anonymous..
Sama-sama..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin