Thursday, September 18, 2008

Kad Raya Ecah..


Assalamualaikum semua..

Sempena Hari Raya yang tak lama lagi akan menjelang, ecah nak kasi kad raya kepada semua kengkawan yang sudi melawat ke blog picisan-ecah ni.. Sebagai tanda terima kasih biarpun ecah masih baru dalam dunia blog nih.. Apa-apa pun ecah tetap nak ucapkan kepada kengkawan semua..

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri..

Maaf Zahir & Batin..

So, kepada kengkawan yang teringinkan kad raya yang dipos, cepat-cepatlah hantarkan alamat ke email ecah di aisyaheen@gmail.com sementara stok masih ada @ tuliskan alamat di ruangan komen pun boleh.. InsyaAllah, kad raya ecah akan sampai ke rumah kengkawan semua..

Kepada kengkawan yang juga nak send kad raye pada ecah (ecah pakse). Kat bawah ni alamat ecah ok.. Ingat tau, ecah tak paksa.. dengan harapan berilah dengan ikhlas..

D/A AISHAH HASHIM
LOT 90 KG TOK PINANG
48200 SERENDAH SELANGOR

6 comments:

nieja said...

nieja muhaimi
pt 2279 bdr permaisuri
22100 setiu, t'ganu
ahahahha..

Ecah said...

to nieja..
ehehh untuk nieja je..
pecah kace pecah gelas..
sudah bace jgn lupe balas..

huahuahua!!~

nieja said...

ahaha..
jgn lupe krim duit raye skali
akekekek

Ecah said...

to nieja
amboihh nak siap nak duit rayye skali nih xleh jadik.. nieja pun pos la guna duit raye.. hahaha..

Adry said...

nak kad raya gak ek.. hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

Ecah said...

to adry
hehe.. nak kasi ke??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin