Saturday, September 27, 2008

Biskut Coklat Cornflakes..

Huhu~ lama tak update.. Oklah dari kelmarin punya cerita, ecah buat biskut lain pulak.. tapi sebenarnya segan nak posting.. sebab sangat tak hensem.. mane taknya, balik dari kerja suami ecah tetiba ajak pergi dengar Forum anjuran tempat kerjanya di Perodua.. kira best jugakla forum tu (Tajuk: Tersungkur Di Pintu Aidilfitri) dan sempat berbuka puasa di sana makan nasi minyak rendang kambing.. huahuahua!!~ 

Habis forum balik sempat singgah rumah mak mertua solat maghrib dan hantar baju yang nak dialter.. sampai rumah tengok Kekasihku Seru lagi.. hahaha.. start buat pun dah lebih kurang 10:30malam.. alamatnya dengan mata kuyu pun layan buat kuih sampai 3pg!!~ huahuahua!!~ belasah je resipinya buat sendiri.. tp jadi jugak.. best best..

So, nilah kuih yang ecah katakan.. biskut reka sendiri tapi sedap juga rasanya.. masa buat nih, anak ecah tak ada kat rumah telah dilarikan ikut neneknya pergi shopping kat KL sejak petangnya.. fuhhh!!~ dekat 3:30pagi baru balik!!~ shopping sakan!!~ mane taknya dia saja sampai 3 helai baju kurung!! kalah emaknya!! huahuahua.. sempat try lagi tu.. jam pun dah dekat 4pg.. alang-alang sahur terus je.. hihihi..

6 comments:

nieja said...

kad raye kak ecah anta baru smpai td pagi.thanx.

Ecah said...

to nieja
yeke.. alhamdulillah sampai gak..
ingat tak sempat..
anyway selamat hari raye ye..

Adry said...

Slamat Hari Raya... Maaf zahir dan batin...


Adry @ http://www.adrysabry.com

nieja said...

mane updte raye sis

nieja said...

sisssss..x updte pon..

Ecah said...

to nieja..
okeh akak da update da.. tp saborla ek.. mane yang sempat ye..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin