Thursday, July 2, 2009

Kumula Merinduimu..


Pendaftaran di UPSI sudah pun selesai.. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar walaupun sampai lewat. Letih pun ya.. Rasa macam cepat sangat masa berlalu. Baru je pagi tadi bermesra-mesraan dan kehangatannya masih lagi terasa. Huhu rindunya yg amat sangat dengan si manja.. Last petang tadi sebelum berangkat, sempat jugalah bermain dengan dia. Huaaa kan bagus dia ada bersama.. Pagi tadi sempat bawa dia pergi jalan-jalan.. Jalan-jalan pergi Rawang, pergi bank, post office, kedai buku, amik atuknya kat stesen komuter, dan shopping kasut hitam. Memang susah nak berenggang, xboleh orang lain yang dukung kalo ibunya ada. Huh cepatlah sabtu, dah tak sabar rasanya nak jumpa anak daraku.. Oh ya hari ni adik ecah, Ayie pun tak pergi kerja dan ikut sekali ke Rawang..

Hari ni ecah mendaftar di Kolej Zaaba. Dapat bilik berdua dalam satu apartment yg ada 3bilik. Setakat ni ecah cuma sempat kenal dengan rumet yg namanya Hajar dan 2org bilik sebelah.. Rumet pula awal-awal lagi dah cakap, nak tidur kat rumah sewanya di Kalumpang.. Hai malam ini daku keseorangan.. 1st time tidur tanpa teman di sisi semenjak kawin.. Huaaaa!!!! Rasa mcm nak je tarik cik abang yg setia menunggu di luar tu tido sama-sama peluk cium xxxx.. Oppstt.. Lupa lak ni kawasan larangan lelaki.. Huhuhu.. Oklah stop dulu nak gi dating.. Bye

2 comments:

nieja said...

aik
akak smbg blaja
lagi ke?
baby sape jaga?

Ecah said...

eh nieja.. yup..
baby hehehe.. nenek dia jage..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin