Friday, July 17, 2009

Kemarukk!!

Akulah Seorang Guru..
Dua tiga hari ini memang sibuk. Duhh semakin pening memikirkan assignment yang tak start-start buat lagi. Surat Perjanjian pun tak siap-siap buat lagi. Anyway nasib hari Isnin lepas sudah jumpa Pengetua SMK Ampang Pecah [bekas Pengetua SMK Sungai Choh yang dikasihi Pn Hamidah bt Saman] minta jadi saksi dalam surat perjanjian.. She was very warm and nice.. memang sudah kenal lama pun. Lucky day that time she was around!! But one thing yang susah sangat nak settle cepat.. "MEDICAL CHECK UP!!!!" urgghh ok lupakan..

Daku Merinduimu..
Today kelas direct dari pukul 12tgh sampai 10.30malam. ade la break sejam dalam dua kali. sempat untuk solat je.. suddenly, ada mesej.. "Ayg abg ingat nak datang la malam ni bawak alya", whattt??? hehehe anyway besoknye bukan ada kelas pun.. ok fine.. adakah ini kemaruk percintaan setelah terpisah beberapa hari? actually memang kemaruk punnn!!! huahuahua!!~

Me & My Bestie, Akma..
So, lepas solat Maghrib di PC (Proton City), terus berkejar ke Stesen Komuter Tanjung Malim untuk menjemput encik yang terhormat dan puteri manja kesayangan dengan penuh rasa rindu.. eccheewwaaahhhh!!! Yang si Akma & Kak Ros plak tak habis-habis nak mengusik.. ishh ishh gatteeeenye.. semua yang hijau telah pun bertukar bluee..? [paham ke? lu pahamla sendiri] errr betul aperr!! Baru belajar psikologi petang tadi mengatakan seks adalah keperluan asas manusia.. [anyway, that was not the main point pun] yang penting yang si kecil tu.. entah dibagi makan ke tidak.. pampers dah berganti ke belum.. susunya dibuatkan ke tidak dan botol-botolnya dibasuh bersih ke tidak.. huhuhiu!!~ mish u sweetie little sunshine..

hehehe sempat gak pose sebelom hantar ecah ke kelas kat library..

Walau bagaimana pun, kelas di Perpustakaan Tuanku Bainun berjalan lancar walau pun laman web perpustakaan tak dapat di akses malam tu. Tak sempat plak nak snap-snap gambar akak pustakawan yg jadi our guide malam tu.. alah yg kiut-kiut tu.. err ape namanye eh? Kak Najah.. hihihi.. she was very nice and helpful.. thanks for all the info..



7 comments:

zahidahzin said...

Dah official cikgu la ni? Wah tahniah!

Ecah said...

hehe tenkiu kak dah..

ɯıssɐɥıuɐq nƃʞǝɥɔ said...

salam cekgu ecah...
dah masuk DPLI ek?
ke KPLI??

lame tak mai sini...

ni pon tgk lame tak update nih...

Adry said...

salam... owh... jd cikgu yerrr.. tahniah... ermm minta alamat ble? kirim ke adrysabry@yahoo.com ek... nak kirim kad raya la... thanks

Adry @ http://www.adrysabry.com

FaridRashidi.Com said...

Salam,

Jemput baca! sila ke url:

http://www.faridrashidi.com/2009/11/24/bawa-bersama-khasiat-habbatus-sauda/#comments

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...

ASLKM,slm ziarah.Nak tahu info misteri,pelik tapi benar,silalah ke blog ini http://ohmisteri.blogspot.com ,n jgn lupe linkkan blog ini,ok thnks

Rashid said...

eee garangnya cikgu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin