Tuesday, August 26, 2008

Cukur Jambul..


Majlis cukur jambul anak ecah telah pun diadakan pada 16-08-2008 Sabtu yang lepas lepas.. Almaklumlah ecah masa tu memang tak menang tangan nak pegang alya yang tak kurang hebat menangis sepanjang malam selepas majlis tu tak berkesempatan la pulak nak tulis post.. Yang istimewanya ade satu lagi bayi yang sama-sama bercukur jambul di majlis yang sama.. pokok pangkal, habis tobek rambut anak ecah!! huahuahua..

4 comments:

Faisal Admar said...

oh... cukur jambul jek ek?
nape tak cukur semua hehe...
nanti rambut lagi segar bugar tau...

Ecah said...

kepada faisal admar :
potong sket² je mase kenduri tu.. habih kenduri siapla gondoL!!
muahahahahahahhh..

cemut said...

owhhh anak buah cemut pun baru cukur jambul..hehehe.pape pun salam kenai dr cemut gak.

Ecah said...

to cemut
salam kenal jugak.. cemut!! ecah dah try masuk blog cemut tak dapat pun?? cuba invite skali lagi..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin